ایزوتیازولین(Isothiazolinone) نوعی بایوساید (biocide) یا گندزداست که معمولا از آن برای از بین بردن و کنترل باکتری ها، قارچ ها، کپک ها و میکروب های مضر استفاده می شود.

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

پلی الکترولیت چیست؟ | پلی الکترولیت

پلی الکترولیت چیست؟

پلی الکترولیت چیست؟

پلی الکترولیت نوعی کمک منعقد کننده یا فلوکولانت است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت پتروشیمی دانشمند، پلی الکترولیت در سه گرید آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک به بازارعرضه می شود. این ترکیب دارای خاصیت پلیمری و الکترولیتی می باشد. شکل ظاهری آن به صورت جامد بلوری، سفید رنگ و بدون بو است که توانایی حل شدن در آب، اتانول، اتر و کلروفرم را  دارد.

سرعت ته نشین سازی پلی الکترولیت ها حدود دو برابر سرعت ته نشین سازی سایر کمک منعقد کننده ها و منعقد کننده ها می باشد. پلی اکریل آمید، یکی از مهم ترین مواد تصفیه آب و فاضلاب می باشد. نام دیگر آن پلی آکریل آمید یا پم می باشد که با حرف اختصاری PAM نشان داده می شود.

مکانیزم عملکرد پلی الکترولیت به گونه ای است که با ایجاد فلاک های سنگین تر و حجیم تر باعث لخته سازی و انعقاد می شود و بدین ترتیب کلوئیدها و ذرات معلق را از سیستم مورد نظر حذف می کند. این ماده پلیمری، محلول در آب است و بار یونی را در طول زنجیره ی پلیمری حمل می کند. بسته بندی پلی الکترولیت در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی می باشد.

این ماده در هر سه گرید با توجه به نوع کاربری با وزن های مولکولی مختلفی به بازار عرضه می شود. به منظور انتخاب صحیح نوع پلی الکترولیت و گرید مورد نظر از دستگاه جار تست جهت آزمایشات اولیه استفاده می شود. پلی الکترولیت فقط گرید صنعتی دارد.

انواع پلی الکترولیت ها:

پلی الکترولیت آنیونی (دارای بار الکترولیتی منفی)

پلی الکترولیت کاتیونی (دارای بار الکترولیتی مثبت)

پلی الکترولیت غیر یونی یا نانیونیک (بدون بار یعنی خنثی)

پلی الکترولیت آنیونی چیست؟

هوموپلیمرها و کوپلیمرهای نمک آکرلیک اسید هنگامی که با آکریل آمید، واکنش می دهند، پلیمری تشکیل می دهند که دارای بار الکتریکی منفی می باشد، به این نوع پلیمر الکترولیتی، پلی آکریل آمید آنیونی یا پلی الکترولیت آنیونیک یا فلوکولانت آنیونی گفته می شود.

این پلیمر خطی است و کاملا محلول در آب است پلی الکترولیت آنیونی تحت پلیمریزاسیون با دمای بالا، سنتز می شود.

پلی الکترولیت کاتیونی چیست؟

هنگامی که نانوذرات کاتیونی، یعنی نانو ذرات با بار مثبت همراه با هوموپلیمرها یا کوپلیمرهایی آکریل آمید، واکنش می دهند، ماده ای به نام پلی الکترولیت تشکیل می شود که این پلی الکترولیت از نوع کاتیونیک است. در واقع پلی آمین های کاتیونیک حاصل از واکنش اپی کلرو هیدرین و آمین های ثانویه همانند دی متیل آمین می باشند.

پلی الکترولیت غیر یونی چیست؟

به پلیمر تشکیل شده حاصل از هوموپلیمرهای آکریلیک اسید و نمک آکریل آمید، که بدون بار الکترولیتی یا عملا خنثی هستند، پلی الکترولیت نانیونیک یا پلی الکترولیت غیر یونی گفته می شود.

نحوه عملکرد پلی الکترولیت:

با توجه به جار تست، نوع پلی الکترولیت مورد نظر تعیین می شود. حال به منظور استفاده صحیح از محصول در ابتدا باید پودر مورد نظر را برداشته و تبدیل به مایع کرد (با توجه به جارتست میزان مصرفی مشخص است، مثلا: یک گرم در یک لیتر آب)، سپس توسط دوزینگ پمپ محلول مورد نظر تزریق شده و پس از همزدن، شروع به لخته سازی و ته نشینی کرده است.

بدین ترتیب عملیات انعقاد توسط پلی الکترولیت صورت می پذیرد.  

خواص پلی الکترولیت:

واحدهای تکراری این پلیمرها دارای گروهی از الکترولیت هاست، که این گروه ها در محلول های آبی (آب) جدا می شوند و پلیمرها را شارژ می کنند. بنابراین خواص پلی الکترولیت به الکترولیت یعنی نمک و پلیمرها یعنی ترکیبات با وزن مولکولی بالا، شباهت دارند و گاهی به آن ها پلی مالت نیز می گویند.

انتخاب صحیح نوع پلی الکترولیت:

انتخاب صحیح گرید پلی الکترولیت یا فلوکولانت به بار الکتریکی کلوئیدها یا ذرات معلق در محلول بستگی دارد. اگر ذرات بدون بار الکترولیتی باشند، پلی الکترولیت انتخابی باید از نوع نانیونیک باشد و اگر بار الکتریکی کلوئیدها منفی بود، باید پلی الکترولیت کاتیونیک مصرف کرد و همچنین اگر بار الکتریکی کلوئیدها مثبت بود، باید از پلی الکترولیت آنیونیک استفاده کرد.

در واقع این پلی الکترولیت ها و کلوئیدها از طریق نیروی جاذبه الکتروستاتیک با یکدیگر پیوند برقرار می کنند. در واقع این نیروی جاذبه، با استفاده از واکنش بین بارهای ناهمنام ذرات معلق و فلوکولانت ها به وجود می آید.

پلی الکترولیت معدنی چیست؟

این پلی الکترولیت معدنی دارای ویژگی های انعقادسازی یا لخته سازی هستند. پلی الکترولیتهای معدنی جایگزین کمک منعقد کننده یا فلوکولانت ها هستند. کمک منعقدکننده های معدنی، نمکی حاصل از فلزات چند منظوره مثل آهن و آلومینیوم هستند، که روند رسوب گذاری آن ها کاملا با فلوکولانت های آلی متفاوت است.

پلی الکترولیت آلی چیست؟

پلی الکترولیتهای آلی به دلیل رسوب گذاری که دارند، در آن ها املاح وجود دارد، پلیمرهایی با وزن مولکولی بالا می باشند.

کاربرد پلی آکریل آمید یا کاربرد پلی الکترولیت:

چرم سازی

به عنوان منعقد کننده در تصفیه آب و فاضلاب

به عنوان کمک منعقد کننده در تصفیه پساب های صنعتی

به عنوان ماده فلاک ساز یا لخته کنند در صنعت کاغذسازی برای تهیه خمیر کاغذ و پساب کارخانه

در تصفیه خانه های صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و پالایشگاه ها

برای ساخت و تولید گل حفاری

در صنعت رنگ و رزین برای رنگرزی

برای تولید سموم کشاورزی به منظور ته شینی ذرات معلق

برای تصفیه پساب برگشتی از خط تولید کارخانه های صنایع غذایی

درباره شرکت پتروشیمی دانشمند

پتروشیمی دانشمند که فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز نموده، با تولید انواع بایوساید، پلی الکترولیت، انواع ضدکف،  ایران یکی از برترین تولیدکنندگان کشور می باشد. برای خرید انواع پلی الکترولیت به وب سایت پتروشیمی دانشمند مراجعه کنید.

منابع :

 https://www.isna.ir/news/99122721195/%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

۲۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۰:۴۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر شوکتی

انواع ضد کف - ضد کف چیست

ضد کف چیست

(What is Defoamer)

ضد کف (Defoamer) یک افزودنی شیمیایی هست که با نام های دیگری نظیر آنتی فوم، دیفومر یا کف زدا نیز شناخته می شود و باعث جلوگیری از تشکیل فوم یا کف در مایعات می شود. عملکرد این ماده به گونه ای است که بی ثباتی روی کف ایجاد می کند و کف یا حباب های ریز و درشت را از بین می برد.

برای خرید آنتی فوم از گروه تولیدی دانشمند می توانید با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید. فروش ضد کف های تولیدی ما در بشکه های 50، 100 و 200 کیلوگرمی می باشد.

ضد کف چیست

تاریخچه ضد کف

(History of Defoamer)

اولین ضد کف (anti-foam) با هدف شکستن کف قابل مشاهده در سطح تولید شده و مورد مصرف قرار گرفته است. در زمان های گذشته به منظور حذف کف و یا تجزیه فوم از نفت سفید، روغن سوخت و سایر فرآورده های نفتی سبک استفاده می کردند. همچنین از روغن های گیاهی و الکل های چرب (C7 – C22 ) آن ها برای افزایش راندمان به محصولات نفتی اضافه می شدند. در دهه 1950 آزمایش هایی با ضد کف های مبتنی بر سیلیکون آغاز شد، که بر پایه پلی متیل سیلوکسان (روغن سیلیکون) پراکنده در آب یا روغن سبک بودند. در سال 1963 اولین آنتی فوم ها با ذرات آبگریز (سیلیس های آبگریز) در روغن سبک ثبت اختراع شدند. در اوایل دهه ، موم های آبگریز مانند اتیلن بیس استئارآمید در روغن های تولید شده پراکنده شدند. توسعه ضد کف های پایه سیلیکونی با استفاده از امولسیفایرهای مختلف و روغن های اصلاح شده سیلیکون همچنان ادامه دارد.

کف یا فوم چیست

(What is foam)

به پراکندگی پایدار گاز در مایع، کف یا فوم گفته می شود که به صورت حباب های هوا در مایعات بدون سورفاکتانت می باشد. بدترین کف، فوم شناور در سطح می باشد. کف ایجاد شده روی سطح ممکن است باعث ایجاد مشکل در سطح مایع شود و باعث سرریز شدن مخزن یا استخر مورد نظر در اطراف تجهیزات شود که این یک نگرانی ایمنی است.

علت به وجود آمدن کف

علت اصلی به وجود آمدن کف یا فوم ورود گاز به مواد مایع می باشد.

واکنش شیمیایی موادی که کف ایجاد می کنند مانند واکنش ایزوسیانات با آب همزدن مکانیکی ناشی از ورود مکانیکی هوا با هم زدن و مخلوط کردن مواد گردش هوا در زمان مرطوب شدن رنگدانه ها و فیلرها.

علت به وجود آمدن کف

ویژگی های ضد کف

  1. اثر بخشی و کارایی مناسب
  2. فرایت کمتر
  3. پایداری شیمیایی
  4. غیر سمی بودن و سازگاری با محیط زیست
  5. فلش پوینت بالا
  6. محدوده دمایی گسترده
  7. اکسیداسیون با مقاومت بالا
  8. پایداری در فشارهای بالا، چاه های عمیق، حفاری و چاه های زیر زمینی
  9. فشار بخار کم
  10. دارای قدرت دی الکتریک بالا

لیست قیمت ضد کف

شروع قیمت ضد کف از 8000 تومان

ردیف نام محصول قیمت
1 قیمت ضد کف سیلیکونی ISD-R100 تماس بگیرید
2 قیمت ضد کف سیلیکونی ISD-100 تماس بگیرید
3 قیمت ضد کف سیلیکونی ISD-200 تماس بگیرید
4 قیمت ضد کف سیلیکونی ISD-300 تماس بگیرید
5 قیمت ضد کف الکلی ISD-400 تماس بگیرید
6 قیمت ضد کف سیلیکونی پودری ISD-500 تماس بگیرید
7 قیمت ضد کف سیلیکونی ISD-600 تماس بگیرید
8 قیمت ضد کف سیلیکونی کنز ISD-700 تماس بگیرید
9 قیمت ضد کف غیر سیلیکونی(آکریلیک) ISD-800 تماس بگیرید
10 قیمت ضد کف غیر سیلیکونی(پایه حلال) ISD-1100 تماس بگیرید

آنتی فوم چیست

(What is antifoam)

کف گیرها، کف موجود را از بین می برند و ضد کف ها از تشکیل بیشتر کف جلوگیری می کنند. آنتی فوم به منظور جلوگیری از تولید کف ناشی از واکنش های مختلف فیزیکی و شیمیایی به کار می رود.

در بیشتر واکنش های شیمایی، کف تولید می شود. ضد کف یا دیفومر به منظور جلوگیری از ایجاد فوم در طی واکنش مواد استفاده می شود.

فوم می تواند از طریق مکانیکی یا از طریق یک مکانیزم شیمیایی مانند تخمیر به وجود آید. ضد کف ها در سیستم های مختلف تحت تاثیر دما، pH، حلالیت، فشار و سازگاری مواد شیمیایی، کار می کنند.

علت استفاده از ضد کف چیست

به وجود آمدن کف در صنعت های مختلف از جمله عواملی می باشد که در بازدهی تولید، اثر منفی و نزولی ایجاد خواهد کرد. تولید کف مشکلات زیادی را در بر می گیرد و تاثیرات نامطلوبی را بر صنعت مربوطه به وجود می آورد. از این رو استفاده از ضد کف امری ضروری می باشد. به طور کلی کف در فرآیندهای فرآوری مواد غذایی، تولید مواد شیمیایی، تخمیر، صنعت نساجی، تولید چسب، چاپ جوهر، رنگ، پوشش و رزین در اختلاط، فیلتراسیون، رقیق سازی، پر کردن ظروف محصول، تقطیر و رفلاکس به وجود می آید. به وجود آمدن کف در صنایع مختلف باعث کاهش بازده تجهیزات و تحمیل هزینه‌‌ های بالا می‌ شود، به همین دلیل کنترل و اقدامات لازم برای حذف این پدیده ارزش بسیار زیادی دارد. در فرآیندهای صنعتی ، فوم ها مشکلات جدی را ایجاد می کنند. آن ها باعث ایجاد نقص در پوشش های سطح می شوند و از پر شدن کارآمد ظروف جلوگیری می کنند.علاوه بر این، سرعت واکنش های شیمیایی را کاهش می دهد.

مکانیزم عملکرد آنتی فوم یا دیفومر

عموماً یک دیفومر درکف نامحلول است و خاصیت فعال سطحی دارد. یکی از ویژگی های اساسی ضد کف، ویسکوزیته پائین و امکان پخش سریع آن روی سطوح فوم می باشد. این ماده به هوای روی سطح مایع وابسته است و در آن لایه های کف را بی ثبات می کند که این عمل باعث پارگی حباب های هوا و شکستن کف سطح می شود. حباب های هوای ورودی جمع شده اند و حباب های بزرگتر با سرعت بیشتری به سطح مایع بالا می روند و کف زدایی از سطح مایعات صورت می پذیرد.

تشکیل فوم در اثر حل شدن مولکول های گاز در مایع است. مولکول های ضد کف، تنش سطحی مایع را تغییر می دهند و می توانند به عنوان مواد فعال سطحی یا سورفکتانت ها عمل کنند. ماهیت سورفکتانت ها می توانند غیر یونی، کاتیونی، آنیونی یا آمفوتریک باشند. سورفاکتانت های مختلف برای تولید انواع آنتی فوم کاربرد دارد.

عملکرد استفاده از ضد کف به نوع کف یعنی ماکرو و میکرو بودن آن، بستگی دارد. ضد کف ها با نفوذ به لایه های فوم، عمل کف زدایی را انجام می دهند.

مواد معمول مورد استفاده در تولید ضد کف عبارتند از: روغن های نامحلول، پلی دی متیل سیلوکسان ها و سایر سیلیکون ها، الکل های خاص، استئارات ها و گلیکول ها. از این افزودنی برای جلوگیری از تشکیل فوم استفاده می شود و یا برای شکستن فومی که قبلاً تشکیل شده است، آن ها را به سیستم اضافه می کنند.

مکانیزم عملکرد آنتی فوم یا دیفومر

کاربردهای آنتی فوم

در صنایع مختلف ضد کف به کار برده می شود که شامل:

  • فرآوری مواد غذایی
  • تولید مواد شیمیایی
  • تخمیر، نساجی
  • تولید چسب
  • جوهر چاپ
  • رنگ
  • پوشش و رزین
  • مدیریت فاضلاب

ضد کف برای تصفیه فاضلاب

یکی از اهداف اصلی در تصفیه فاضلاب که کف در آن وجود دارد، حفظ کنترل آن کف به کارآمدترین و موثرترین شیوه است. کف بیش از حد در فرایند تولید منجر به موقعیت های ایمنی کنترل نشده، کاهش ظرفیت تولید، افزایش هزینه ها و مشکلات حمل و نقل می شود. اما نه تنها کارایی و اثربخشی، همچنین تخریب پذیری زیستی و مقررات ملی فاضلاب می تواند مسائل اصلی در کاهش و کنترل فوم باشد. در کنار بیوگاز، تصفیه فاضلاب و عوامل ضد کف صنعت مواد غذایی ون میوئن در پوشش ها، شوینده ها، کاغذ، بازیافت، تصفیه مانور و تخمیر و گیاهان تقلیل استفاده می شود.

پارامترهای مختلفی در فرمولاسیون ضدکف ها موثر می باشد، زیرا تنوع آنتی فوم زیاد است. انتخاب نوع آنتی فوم به پارامترهای مختلفی مانند دما، pH، حلالیت، عدم حل شدن، ‌فشار یا سازگاری با مواد شیمیایی موجود در محیط وابسته است. یکی از ویژگی های اصلی ضد کف ها، آسانی و به سرعت گسترش یافتن روی سطح کف، می باشد. 

از جمله کاربردهای ضدکف‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مناسب برای چاه‌های عمیق
  • حفاری و محیط‌های زیرزمینی
  • روان کننده عالی برای اورینگ
  • مناسب برای تولید گسکت
  • روانکاری عالی
  • تهیه گل حفاری
  • تقطیر نفت خام
  • مراحل تولید آسفالت
  • تهیه و ساخت رنگ
  • تولید روغن
  • خطوط تولید کاشی و سرامیک
  • تصفیه آب و فاضلاب
  • صنایع نساجی
  • چاپ جوهر
  • تولید ضد یخ
  • صنایع چوب و کاغذ سازی
  • ساخت چسب
  • الکل سازی
  • تهیه لوازم بهداشتی
  • ساخت ضدعفونی کننده مواد غذایی و دارویی

منبع : https://chemical-co.com/%D8%B6%D8%AF-%DA%A9%D9%81/

۱۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۲۳:۰۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر شوکتی

پلی آکریل آمید

ماده شیمیایی پلی الکترولیت یک کمک منعقده کننده یا فلوکولانت است که بانام‌هایی نظیر پلی آکریل آمید، پم، PAM، پلی ۲-پرون آمید، پلی ۱-کربامواتیلن و یک پلیمر ترکیبی با آکریل آمید می‌باشد که دارای فرمول شیمیایی (CH۲CHCONH۲-) است.

پلی الکترولیت یک نوع جاذب آب است و در صورت آب‌رسانی یک ژل نرم مانند مایع ظرف‌شویی تشکیل می‌شود. از نظر خواص فیزیکو شیمیایی پلی آکریل آمید خطی، یک پلیمر محلول در آب است. این نوع پلیمر به‌طورمعمول غیریونی است، اما به دلیل هیدرولیز برخی از گروه‌های آمید می‌توانند به گروه‌های کربوکسیلیک تبدیل شوند و به پلی آکریل آمید برخی از خواص یونی ضعیف را می‌دهند. در واقع کوپلیمرهای آکریلامید و یک یا چندگونه دیگر شیمیایی مانند اسید اکریلیک یا نمکی از آن هستند.

این پلیمر هیدروفیلی است (آبدوست است و میل به آب را نشان می‌دهد) و می‌تواند محلول‌های آبی با غلظت بسیار بالایی را تشکیل دهد. این محلول‌ها به دلیل خاصیت ژل‌مانند، به‌عنوان از بین برنده یا لخته ساز ذرات معلق از فاضلاب و پساب صنعتی (به‌عنوان مثال فاضلاب از کارخانه‌های کاغذی) استفاده می‌شوند.

پلی الکترولیت (Polyelectrolyte) یکی از بهترین و پرکاربردترین فلوکولانت ها، می باشد که با نام های دیگری نظیر پلی آکریل آمید PAM می باشد که در سه دسته آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک به بازارعرضه می گردد. این ترکیب دارای خاصیت پلیمری و الکترولیتی هستند. به منظور حذف و از بین بردن کلوئیدها و ناخالصی های معلق در آب و فاضلاب و پساب از روش انعقاد و لخته‌سازی، استفاده می کنند. برای تکمیل روند انعقاد و ایجاد فلاک‌های بزرگتر و سنگین تر از مواد دیگری به نام کمک منعقد کننده استفاده می شود.

 

پلی الکترولیت چیست

(What is a polyelectrolyte) یکی از بهترین و پرکاربردترین فلوکولانت ها، پلی الکترولیت (Polyelectrolyte) می باشد که با نام های دیگری نظیر پلی آکریل آمید PAM می باشد که در سه دسته آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک به بازارعرضه می گردد. این ترکیب دارای خاصیت پلیمری و الکترولیتی هستند. به منظور حذف و از بین بردن کلوئیدها و ناخالصی های معلق در آب و فاضلاب و پساب از روش انعقاد و لخته‌سازی، استفاده می کنند. برای تکمیل روند انعقاد و ایجاد فلاک‌های بزرگتر و سنگین تر از مواد دیگری به نام کمک منعقد کننده استفاده می شود. پلی الکترولیت (Polyelectrolyte)، پلی آکریل آمید یا(PAM)، یک کمک منعقد کننده است که فلاک های حاصل از فرآیند انعقاد را به لخته های درشت تری تبدیل می کند تا ته‌‌نشینی بهتر صورت بپذیرد. این ترکیب پلیمری، محلول در آب است و از مولکول های آکریل آمید به وجود آمده. این ماده زیست تخریب پذیر نمی باشد و پس از گذر چند هفته، به ترکیبات آلی تجزیه می شود. شکل ظاهری آن بلوری جامد، سفید رنگ و بی بو است که توانایی حل شدن در آب، اتانول، اتر و کلروفرم را دارد. سرعت ته نشین سازی پلی الکترولیت ها (Polyelectrolyte) حدود دو برابر سرعت ته نشین سازی سایر کمک منعقد کننده ها و منعقد کننده ها می باشد. پلی آکریل آمید بیشتر به فرم پودری مصرف می شود اما برخی از مشتریان به منظور سهولت در انجام کارها از پلی الکترولیت مایع استفاده می کنند. تولید کننده پلی الکترولیت(Polyelectrolyte)، محصول خود را با کیفیت های متفاوت با وزن های مولکولی مختلف به بازار عرضه می کنند.

 

انواع پلی الکترولیت ها

(Types of polyelectrolytes)فلوکولانت یا پلی الکترولیت آنیونی (بار منفی)

فلوکولانت یا پلی الکترولیت کاتیونی (بار مثبت)

فلوکولانت  یا پلی الکترولیت نانیونیک (بدون بار یعنی خنثی)

پلی الکترولیت ها در گرید صنعتی وجود دارند و این محصول گرید خوراکی ندارد، در صورتی که این محصول برای مثال در تصفیه آب استفاده شده و آن را نمی توان به صورت مستقیم خورد.

تولید پلی الکترولیت

پلیمریزاسیون فاز مایع آکریل آمید یا همان آکریلیک اسید برای تشکیل پلی الکترولیت های مورد استفاده قرار می گیرد. پلیمریزاسیون در محلول های آبی در دمای تقریبا 60 درجه سانتیگراد انجام شده. غلظت مونومرها در 40٪ (شامل 36٪ آکریل آمید و 4٪ اسید اکریلیک) تنظیم شده است. این کار فقط با استفاده از ویژگی های القایی تابش و گرم شدن مایکروویو منجر به تشکیل زنجیره های پلیمری خطی با حلالیت خوبی در آب می گردد. غلظت مونومر باقیمانده پایین آمده و باعث افزایش ظرفیت لخته سازی پلیمرهای به دست آمده، شده است. آکریل آمید، که به راحتی قابل تولید است، دارای ویژگی های شیمیایی منحصر به فردی است که باعث می شود سنتز پلیمرهای با وزن مولکولی بالا، به راحتی امکانپذیر باشد.

https://telegra.ph/%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA--%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-04-25

۰۵ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۰:۴۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر شوکتی